Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Piața Obor: Vaccin cu mici și muștar

Piața Obor: Vaccin cu mici și muștar

DISTRIBUIȚI

159960 – 08062021 – Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că, începând de vineri va funcționa un centru de vaccinare mobil la Piața Obor, iar fiecare persoană imunizată va primi și „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil «cea mai vizitată» de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor «mici de la Obor» vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a anunțat primarul Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

„Vineri, deschidem «Caravana de la Obor» – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza.
Programul centrului: Vineri și sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.
Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a scris edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.