Acasă Anchete Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, cercetat în libertate

Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, cercetat în libertate

DISTRIBUIȚI

160024 – 11062021 – Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea l-au pus în libertate pe Ştefan Ionel Robert, primarul din Ștefăneștii de Jos, reținut joi seară pentru acuzația de violare a unei minore, deși polițiștii au propus ca procurorii să ceară instanței de judecată arestarea preventivă a suspectului. ”Nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza reținerii, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, susține Parchetul Buftea, citat de Viitorul Ilfovean.

Primarul și ceilalți doi indivizi reținuți în cazul de viol asupra unei minore de 13 ani au negat în fața anchetatorilor abuzul, în timpul audierilor. Anchetatorii au prelevat probe pentru a stabili paternitatea copilului născut după presupusa agresiune sexuală, conform unor surse din cadrul anchetei, însă deoacamdată nu sunt probe care să confirme că vreunul dintre cei trei bărbați ar fi tatăl copilului.

Joi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut trei persoane, bănuite de viol, inclusiv pe primarul comunei Ştefăneştii de Jos. Suspecții din localitățile Ștefăneștii de Jos și Dascălu sunt acuzați că au violat în perioada 2017 – 2019 o minoră care la data respectivă ar fi avut 12 ani. O a patra persoană, o femeie, va fi cercetată pentru şantaj în stare de libertate. Cazul se află în anchetă de trei ani.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.