Acasă Anchete Interne Cinci cetățeni bulgari salvați de la înec de către polițiștii de frontieră...

Cinci cetățeni bulgari salvați de la înec de către polițiștii de frontieră doljeni

DISTRIBUIȚI

 160870 – 16082021 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au salvat cinci cetățeni bulgari, care se aflau în pericol de înec în apele fluviul Dunărea, după ce s-au rasturnat cu velierul.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au fost anunţaţi de către reprezentanții Poliției Transporturi Navale, despre faptul că la kilometrul 792 al fluviului Dunărea, se află cinci persoane care s-au rasturnat cu o ambarcațiune artizanală.

Poliţiştii de frontieră au acționat imediat, deplasându-se la locul indicat, cu şalupă aflată în dotare. Astfel, au constatat că o ambarcație de tip velier a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviul Dunărea, iar persoanele aflate în velierul respectiv, trei bărbați și doi minori, erau în pericol de înec.

Cele cinci persoane, cetateni bulgari, au fost salvate și aduse în siguranță la pontonul polițiștilor de frontiera, ambarcatiunea fiind tractată la mal.

Cetăţenii bulgari nu au necesitat îngrijiri medicale, fiind ulterior preluaţi de către autorităţile statului bulgar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.