Acasă Anchete Perchiziții la liderul ”clanului luptătorilor”

Perchiziții la liderul ”clanului luptătorilor”

DISTRIBUIȚI

160798 – 11082021 – Petre Geamănu, fratele lui Sandu Geamănu, și Eugen Preda, liderul ”clanului luptătorilor”, sunt vizați în această dimineață de percheziții ale DIICOT, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare. Acuzațiile care li se aduc sunt camătă și șantaj. ”Clanul luptătorilor” face legea în Sectorul 6 al Capitalei. Gruparea este recunoscută pentru șantaj, taxe de protecție și cămătarie în cartierul Militari.

Eugen Preda, liderul clanului, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru celebrul furt de arme din unitatea militară de la Ciorogarla din ianuarie 2009. Preda a fost eliberat condiționat din penitenciar în noiembrie 2017 după ce a beneficiat de prevederile Legii recursului compensatoriu.

Eugen Preda a fost sportiv de performanță legitimat la Dinamo Brașov și subofițer în Ministerul de Interne. El a făcut parte din delegația României care a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Petre Geamănu a părăsit penitenciarul în 2017, după ce și-a ispășit o pedeapsă de 11 ani de detenție pentru furturi din tiruri. Potrivit ProTv, se ocupa cu administrarea unei bălți de pește, la marginea Bucureştiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.