Acasă Social Administratie Nicușor Dan își pune în cap șoferii care și așa nu au...

Nicușor Dan își pune în cap șoferii care și așa nu au unde parca

DISTRIBUIȚI

 161477 – 30092021 – Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că proiectul unui nou regulament de parcare urmează să fie prezentat până la finele anului şi că acesta va asigura spaţii pentru banda unică sau pentru pistele de biciclete.

„Cercul vicios în care noi ne învârtim de ani de zile este că oamenii nu renunţă la maşină, pentru că transportul public nu merge. Nerenunţând la maşină, o parchează pe prima bandă, legal sau ilegal, în funcţie de caz, şi atunci nu ai loc să pui benzi pentru transportul public. Acesta este cercul vicios în care ne învârtim de ani de zile. O să vedeţi foarte curând o propunere de regulament de parcare. Nu o să fie iubită de o parte din oameni, o să fie iubită de alta”, a declarat Nicuşor Dan, la TVR 1.

Edilul general a menţionat că nu poate să ofere informaţii despre acest proiect, care va fi prezentat doar când se va ajunge la un acord în Consiliul General. El a estimat că acest lucru se va întâmpla până la sfârşitul anulu. ”O să ne permită să avem spaţii pentru banda unică şi pentru pistele de biciclete”, a mai precizat el.

Nicușor Dan nu a spus însă nimic despre faptul că o oră de parcate în centrul Capitalei costă 10 lei, sumă pe care nu o plătesc mai ales angajații instituției pe care o conduce, preferând să blocheze benzile de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.