Acasă Politic Ciolacu vorbește despre majoritate pentru anticipate

Ciolacu vorbește despre majoritate pentru anticipate

DISTRIBUIȚI

 161589 – 07102021 – Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, la B1TV, că susține vehement ideea alegerilor anticipate pentru că este momentul ”întoarcerii la popor”. Ciolacu susține că România trebuie condusă de un guvern de specialiști până la momentul alegerilor care ar putea fi în luna martie.

Liderul social-democraților a vorbit despre o majoritate pentru alegerile anticipate despre care a spus că ”este posibil să se creioneze” până la consultări.

Ciolacu a subliniat că, din punctul de vedere al PSD, cele mai mari probleme cu care se confruntă țara sunt ”în economie”: ”Avem economiști din toate instituțiile”, a mai spus președintele PSD:

”Noi am venit cu o propunere foarte clară și am văzut că a fost îmbrățișată cu cei de la AUR să investim un guvern de specialiști, să avem un acord când vom avea o majoritate inclusiv cu președintele României să își asume acest lucru ca după ce trece acest val 4 să organizăm alegeri anticipate (…) Ne cheamă la consultări, la consultări spunem aceste lucruri. E posibil ca până la consultări să se creioneze o majoritate care dorește alegeri anticipate. Nu am avut o discuție cu Dacian Cioloș. Ei nu mai pot crea o majoritate, nu au aceeași principii ca să guverneze România, vom avea același efect (…) Președintele e cel care desemnează. Cred că principiile sunt mai importante decât numele. Problemele majore sunt în economie în momentul acesta. Avem economiști din toate instituțiile. În acest moment, PSD gândește anumite soluții. Ce înseamnă consultări? Și în politică înseamnă să te așezi la masă (…)”, a declarat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.