Acasă Social Primăria Capitalei deschide Centrul Educațional EXPLORATORIUM

Primăria Capitalei deschide Centrul Educațional EXPLORATORIUM

DISTRIBUIȚI

 162360 – 23112021 – Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, lansează o nouă provocare interactivă și creativă pentru cei mici, într-un loc special în care aceștia se pot conecta la educația viitorului!

Astfel, în perioada 27 noiembrie – 26 decembrie 2021, vor fi deschise porțile spațiului multifuncțional de învățare non-formală și experiențială – Centrul Educațional Exploratorium (Bulevardul Decebal nr.11, Sector 3), care va reuni mai multe proiecte: Târgul Fabrica de Jucării, Let’s Hub, DăruiEști în BucurEști.

În parteneriat cu Biroul de Informare al Ministerului Afacerilor Externe (Infoeuropa), ambasadele reprezentate la București ale Germaniei, Spaniei, Greciei, Italiei, Suediei, Danemarcei, Finlandei, Poloniei, Slovaciei și Reprezentanței C.E. și Ministerul Afacerilor Externe s-au alăturat campaniei și vor decoreaza brazi cu elemente specifice fiecărei țări. Aceștia vor fi expuși în spațiul din Centrul Educațional EXPLORATORIUM până pe 20 decembrie. Brazii vor putea fi licitați de persoane fizice sau juridice prin produse – dulciuri, jucării, îmbrăcăminte, rechizite, care vor ajunge la copiii din centre de plasament și din case/apartamente în regim rezidențial, aflate în coordonarea Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din toate sectoarele Capitalei, precum și a Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, dar și a ONG-urilor de profil.

De asemenea, Muzeul Copiilor se redeschide începând cu 27 noiembrie. Ghizii îi vor însoți pe cei mici într-o adevărată călătorie în lumea științei și îi vor ajuta pentru a rezolva misterele din laboratorul de chimie și fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.