Acasă Politic PSD merge pe emoția socială și propune majorarea pensiilor cu 11%/PNL zice...

PSD merge pe emoția socială și propune majorarea pensiilor cu 11%/PNL zice că nu sunt bani

DISTRIBUIȚI

Deocamdată, nu există sursa de finanțare

162173 – 11112021 – Deputatul PSD, Marius Budăi, a declarat, joi, după negocierile cu PNL privind măsurile sociale, că social-democrații susțin majorarea pensiilor cu 11% pentru a apăra „cât de cât puterea de cumpărare, nicidecum să o crească”.

„Raluca Turcan a vorbit în spațiul public de un procent între 6 și 12%. Am justificat de ce am venit cu 11%. Nu este pentru a-i îmbogăți pe părinții și bunicii noștri, este pentru a le apăra cât de cât puterea de cumpărare, pentru ceea ce s-a întâmplat în această perioadă cu prețurile. Nu trebuie să avem o nouă lege. Să ne uităm când mergem la piață, când ne vin facrurile, ce probleme sunt. E o majorare care să apere cât de cât puterea de cumpărare, nicidecum să o crească, după care trebuie să facem un calendar privind creșterea puterii de cumpărare”, a declarat deputatul PSD Marius Budăi.

Marius Budăi spune că „vor urma discuțiile cu finanțiștii, după care decizia politică”. Budăi nu a indicat sursa de finanțare.

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, spune că se fac proecții pentru majorarea pensiilor între 6 și 12 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.