Acasă Cultura/Media „Școala de Cor” – atelier de muzică și mișcare

„Școala de Cor” – atelier de muzică și mișcare

DISTRIBUIȚI

163845 – 10032022 –  Corul de Copii Radio lansează – la inițiativa dirijorului ansamblului, Răzvan Rădos – proiectul „Școala de Cor”, atelier de muzică și mișcare dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani!

Un adevărat ambasador cultural al României peste hotare și o „pepinieră” de talente pentru scenele muzicale din România, Corul de Copii Radio a aniversat 75 de ani de existență în 2020. Activitatea curentă susținută de ansamblul Radio România înseamnă spectacole de muzică, dans, proiecții video etc. – prezentate pe scena Sălii Radio – înregistrarea periodică a unor albume realizate de Editura Casa Radio și participări la evenimente de prestigiu, cum ar fi evoluția pe scena Festivalului Internațional „George Enescu”.

Pentru admiterea în proiectul „Școala de Cor”, cei mici sunt invitați la PRESELECȚIE în data de 20 martie 2022 (duminică), la ora 10:00, la sediul Radio România din strada Temișana, nr. 31, sector 1, București.

Proba de admitere va consta în interpretarea unui cântec cu text în limba română.

Limitele de vârstă sunt:

7 – 13 ani – pentru fete

7 – 10 ani – pentru băieți

Înscrierile se vor face în ziua preselecției. Pentru detalii ne puteți contacta la adresa coruldecopiiradio@gmail.com sau pe pagina de Facebook Corul de Copii Radio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.