Acasă Cultura/Media 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului

1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului

„Copilăria este inima tuturor vârstelor”, Lucian Blaga

DISTRIBUIȚI

165024 – 30052022 – Biblioteca Metropolitană București (BMB), prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București pregătește, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, nenumărate activități (re)creative, educative și distractive atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”.

Începând cu ora 13:00 dăm startul concursului de muzică, poezie și pictură „Dulcea mea copilărie”, organizat de Mișcarea Integritatea României (MIR), Asociația de dezvoltare pentru România, Partidul Corectei Guvernări (PCG) și Asociația Tighina.

De la ora 15:00 vă așteptăm cu diverse ateliere inovative, provocări literare, jocuri și ghicitori care vor spori interesul copiilor. Ora 16:00 este dedicată Teatrului de Păpuși „Licurici”; se anunță mult umor și veselie în farmecul poveștilor de odinioară.

Pentru că tot mai multe persoane manifestă interes pentru galeriile de artă, de la ora 17:30 vă invităm la vernisajul unei expoziții colective de pictură, intitulată „Relația profesor-elev”.

Ziua de 1 iunie reprezintă un prilej de sărbătoare, motiv pentru care ne-am propus să readucem la viață muzica și cântecele copilăriei cu sprijinul artiștilor participanți în proiectul „Opera la bibliotecă”, care au pregătit pentru ora 18:00 un moment artistic excepțional.

Ziua Internaţională a Copilului este sărbătoarea în care învățăm să ne bucurăm de fiecare zi și clipă a vieții și nu este niciodată prea târziu pentru a avea o copilărie fericită.

La mulți ani tuturor celor care mai au un SUFLET DE COPIL!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.