Acasă Anchete Justitie Fostul director al Direcţiei de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul...

Fostul director al Direcţiei de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR, Florea Dascălu, trimis în judecată

DISTRIBUIȚI

 167072 – 15112022 – Fostul director al Direcţiei de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR, Florea Dascălu, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trafic de influență și permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații nedestinate publicității.

Procurorii Aticorupție Timișoara spun că din mai până luna trecută, Florea Dascălu ar fi primit 37.000 de lei în mai multe tranșe de la un administrator de societate comercială pentru sprijinirea activității acestuia, respectiv câștigarea de contracte și lucrări de estetică rutieră și deszăpezire.

Inculpatul ar fi pus la dispoziția aceluiași om de afaceri mai multe date nedestinate publicității, informații care să-i asigure câștigarea unor licitații organizate de compania națională.

La primirea celei de-a treia tranșe, luna trecută, Florea Dascălu a fost prins în flagrant și de atunci se află în arest preventiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.