Acasă Social Din 17 noiembrie, Transfăgărășanul și Transalpina vor fi închise pe anumite sectoare

Din 17 noiembrie, Transfăgărășanul și Transalpina vor fi închise pe anumite sectoare

DISTRIBUIȚI

 167073 – 15112022 – Compania Națională de Drumuri anunță că de joi, 17 noiembrie, se vor închide tronsoanele de mare altitudine ale Transfăgărășanului și Transalpinei.

Având în vedere ultimele prognoze meteorologice și pentru siguranța participanților la trafic, s-a luat decizia ca circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă de pe Drumul Național 7C Transfăgărășan și între Rânca și Obârșia Lotrului, de pe DN 67C Transalpina.

CNADIR amintește că în acest an circulația a fost menținută pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei, datorită condițiilor meteo favorabile și datorită eforturilor susținute ale angajaților de la drumuri.

Prioritatea principală este integritatea și viața celor care merg pe drum, astfel că șoferilor care tranzitează în această perioadă trasee montane li se recomandă să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenție și să respecte semnalizările și atenționările oficiale.

CNADIR recomandă conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenție și să respecte semnalizările și atenționările oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.