Acasă Social Angajatele CJ Harghita aflate în concediu pentru creșterea copilului vor putea participa...

Angajatele CJ Harghita aflate în concediu pentru creșterea copilului vor putea participa la examenele pentru promovarea în grad profesional

DISTRIBUIȚI

 167492 – 22122022 – Examenul de promovare în grad profesional va putea fi susținut, la Consiliul Județean Harghita, și de angajații aflați în concediu pentru creșterea copilului. Măsura se va aplica și în cazul subunităților CJ Harghita.

Decizia fost prezentată de Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, și Szőcs István, director executiv în cadrul Direcției Resurse Umane și Comunicare, în cadrul unei conferințe de presă.

Până acum, promovarea se putea face numai după întoarcerea la locul de muncă.

Szőcs István, directorul executiv în cadrul Direcției Resurse Umane și Comunicare, a subliniat că decizia este binevenită mai ales după perioada pandemiei când nu a existat posibilitatea organizării concursurilor de promovare și este o șansă pe care instituția o oferă angajatelor pentru a avansa în carieră.

”Asumarea de a avea o familie nu trebuie să fie un dezavantaj pentru a avansa în carieră. Să le dăm o șansă să participe la un examen de promovare prin care în momentul reluării activității vor avea un grad profesional superior celui cu care au intrat în concediul de creștere a copilului”, a mai subliniat Szőcs István.

Zece angajate ale CJ Harghita vor susține examenul de promovare, șase dintre ele fiind în concediu de creștere a copilului, iar patru au revenit deja la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.