Acasă Anchete Interne De sărbători, în misiuni internaționale

De sărbători, în misiuni internaționale

DISTRIBUIȚI

 167515 – 26122022 – În perioada sărbătorilor de iarnă, 61 de polițiști români reprezintă cu onoare România, în misiuni internaționale, în 6 teatre de operații sau zone de conflict din Africa, Asia și Europa.

Astfel, 21 de polițiști își desfășoară activitatea în cadrul Misiunii Multidimensionale Integrată pentru Stabilizare din Republica Centrafricană (M.I.N.U.S.C.A.), 16 polițiști acționează în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite din Republica Democrată Congo (M.O.N.U.S.C.O.), 8 polițiști în cadrul Misiunii de Monitorizare a Uniunii Europene din Georgia (E.U.M.M.) și 7 polițiști în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite din Sudanul de Sud (U.N.M.I.S.S.).

6 polițiști sunt în Misiunea  Organizației Națiunilor Unite de Menținere a Păcii din Cipru (U.N.F.I.C.Y.P.) și 3 polițiști sunt în Misiunea Uniunii Europene din Niger (E.U.C.A.P. SAHEL NIGER).

Celor 61 de polițiști, aflați în misiuni internaționale, organizate sub egida organizațiilor pentru securitate mondială, le dorim Sărbători fericite și să ne vedem cu bine acasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.