Acasă Anchete Interne Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune

Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune

DISTRIBUIȚI

 167474 – 20122022 – În această dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, instigare la înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi indus în eroare 5 părți vătămate, de la care au primit aproximativ 250.000 de euro, reprezentând avans sau chiar plata integrală a unor autoturisme ce urmau a fi achiziționate din țări ale Uniunii Europene.

 După încasarea acestor sume de bani, mașinile fie nu au mai fost aduse beneficiarilor, banii fiind folosiți în alte scopuri, fie au fost aduse, însă au fost vândute altor cumpărători ai parcului auto.

La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției municipiului Constanța și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.