Acasă Social Zilele porților deschise la BNR

Zilele porților deschise la BNR

DISTRIBUIȚI

 168677  – 27042023  – Pentru a marca împlinirea a 143 de ani de la înființare, Banca Națională a României organizează cea de-a treia ediție a evenimentului Zilele porților deschise la BNR, joi 27 aprilie 2023, în intervalul orar 11:00 – 19:00, și vineri 28 aprilie 2023, în intervalul orar 13:00 – 19:00 (ora 18:00, ultima intrare în ambele zile).

Evenimentul se va defășura atât la sediul central al BNR din București, cât și la sucursalele și agențiile sale din teritoriu.

Vor putea fi vizite, în cadrul tururilor ghidate organizate, Palatul Vechi al BNR, sucursalele regionale Cluj, Constanța, Dolj și Timiș și agențiile BNR din Argeș, Bihor, Brașov, Brăila, Buzău, Gorj, Maramureș, Sibiu și Suceava.

În Palatul Vechi al BNR din București, vor putea fi vizitate Sala veche a Consiliului de administrație și fosta sală de operațiuni – Sala ghișeelor și vor fi prezentate informații referitoare la istoria, arhitectura şi identitatea BNR, precum și cele mai importante elemente ale expoziției permanente din Muzeul BNR, inclusiv un lingou de aur care face parte din rezerva băncii centrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.