Acasă Social Spectacolele de apă, muzică și lumini din centrul Capitalei reîncep din 19...

Spectacolele de apă, muzică și lumini din centrul Capitalei reîncep din 19 mai

DISTRIBUIȚI

168877 – 17052023 – „Simfonia Apei”, spectacolul de apă, muzică și lumini care aduce împreună bucureștenii și turiștii la Fântânile Urbane din centrul Capitalei, revine cu cea de-a IV-a ediție începând de vineri, 19 mai 2023.

Primăria Capitalei, în parteneriat cu Apa Nova București, invită spectatorii să ia parte la show-urile multimedia care vor rula  în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, până la începutul lunii octombrie, după următorul program:

În lunile mai și august 2023: între orele 20:30 – 22:30, spectacolul începe la ora 21:00.

În lunile iunie și iulie 2023: între orele 21:00 – 23:00, spectacolul începe la ora 21:30.

În lunile septembrie și octombrie 2023: între orele 19:30 – 21:30, spectacolul începe la ora 20:00.

Spectacolele durează aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit.

La 5 ani de la debutul spectacolelor oferite de către Fântânile Urbane de la Piața Unirii, privitorii se vor bucura de dansul apei sub diferite teme, păstrând în centru valorile autentice românești, de la sport la oameni de știință sau artă.

O tematică suplimentară anul acesta va celebra 120 de ani de la prima audiție a „Rapsodiei Române” semnate de George Enescu. Astfel, va fi introdusă și tema „Rapsodia Apelor”, care va include și muzica celor mai cunoscuți compozitori români.

De-a lungul acestui an, mix-urile tematice vor fi completate și cu show-ul PACE, pentru a ne reaminti că aceasta rămâne o valoare, mereu actuală, de neprețuit pentru noi toți.

În zilele și în intervalul orar în care au loc spectacole, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, pe segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.