Acasă Social Aparare Conferința șefilor Apărării din Europa Centrală, la București

Conferința șefilor Apărării din Europa Centrală, la București

DISTRIBUIȚI

169090 – 08062023 –  Comandantul Comandamentului Armatei Statelor Unite ale Americii în Europa (USEUCOM), generalul Christopher G. Cavoli, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, vor fi gazdele Conferinței șefilor Apărării din Europa Centrală, care are loc, în zilele de 8 și 9 iunie, la sediile Ministerului Apărării Naționale și Senatului României.

Vor participa șefii Apărării din Bulgaria, Cehia, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, însoțiți de subofițerii seniori de comandă și reprezentanți ai USEUCOM. De asemenea, vor lua parte și nouă lideri militari ai structurilor Gărzii Naționale din Statele Unite ale Americii.

Comandamentul Armatei Statelor Unite ale Americii în Europa (USEUCOM) este structura responsabilă pentru operațiile militare ale Statelor Unite ale Americii în Europa, în zone din Asia și Orientul Mijlociu și în oceanele Arctic și Atlantic.

USEUCOM este constituit din peste 65.000 de militari și personal civil din Statele Unite ale Americii, dislocați permanent în sistem rotațional, care lucrează în strânsă legătură cu militarii națiunilor aliate și partenere. Comanda aparține unuia dintre cele două comandamente americane dislocate în Stuttgart, Germania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.