Acasă Anchete Interne Pentru evitarea aglomerației, Poliția de Frontieră recomandă folosirea tuturor PTF

Pentru evitarea aglomerației, Poliția de Frontieră recomandă folosirea tuturor PTF

DISTRIBUIȚI

 169032 – 01062023 – În perioada minivacanței care începe astăzi, Poliția de Frontieră preconizează o creștere a traficului în punctele importante de trecere a frontierei. În această perioadă, aproximativ 3.900 poliţişti de frontieră vor desfăşura, zilnic, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat, precum şi pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere.

Pentru fluidizarea traficului la granițele României, IPFR va menține legătura cu autorităţile de frontieră din statele vecine, împreună cu care se efectuează controlul de frontieră.

Pentru evitarea aglomerărilor, se recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei astfel încât să se preîntâmpine apariția aglomerărilor. La granița cu Ungaria sunt operaționale 12 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, iar la granița cu Bulgaria – 11 puncte de trecere a frontierei.

Pregătirea din timp a documentelor de călătorie şi verificarea şi pregătirea documentelor necesare minorilor la ieșirea din țară pot scurta timpul de control.

Se recomandă consultarea aplicaţiei Trafic on-line, care prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp, precum și aplicația Călătoreşte în siguranţă, pentru aflarea condiţiilor de călătorie impuse de diferite state

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.