Acasă Anchete Interne Percheziții și investigații, pentru combaterea criminalității organizate

Percheziții și investigații, pentru combaterea criminalității organizate

DISTRIBUIȚI

 169113 – 11062023 – În perioada 26 mai – 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 31 de acțiuni operative de amploare, pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

În cadrul acestor acțiuni, au fost efectuate 96 de percheziții domiciliare și 7 acțiuni de prindere în flagrant delict, fiind derulate activități investigative pentru probarea activității infracționale a 88 de persoane.

Au fost emise 46 de ordonanțe de reținere și 23 de mandate de arestare preventivă, iar, față de 4 persoane, a fost luată măsura controlului judiciar.

De asemenea, au fost indisponibilizate aproximativ 4 kilograme de cannabis, 182 de grame de cocaină, 2,7 kilograme de droguri sintetice, un kilogram de alte substanțe cu efect psihoactiv, 16 grindere, 12 cântare de precizie, 69 de comprimate și o armă letală.

Totodată, au fost instituite măsuri pentru 15 autoturisme, 76 de telefoane, 7 laptopuri, 32 de medii de stocare, 1,7 kilograme de bijuterii/metale prețioase, 170.000 de lei, 40.000 de euro, precum și 106.000 de euro care prezintă urme de contrafacere.

În cadrul acțiunilor, alături de polițişti din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, au participat luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.