Acasă Anchete Interne Blanca Lilia Ibarra Cadena, Președintele Comisar al INAI Mexic în vizită de...

Blanca Lilia Ibarra Cadena, Președintele Comisar al INAI Mexic în vizită de studiu

DISTRIBUIȚI

169555– 26072023 – Președintele Agenției Naționale de Integritate, Florin Moise, a primit marți, 25 iulie 2023, vizita pe Blanca Lilia Ibarra Cadena, Președintele Comisar al Institutului Național de Transparență, Acces la Informații și Protecția Datelor cu Caracter Personal (INAI) din Mexic.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre obiectivele comune ale celor două instituții, salutând buna cooperare bilaterală în contextul misiunii lor comune de promovare a unei culturi a transparenței și a responsabilității, precum și în calitate de instituții membre ale Rețelei pentru Integritate.

Ambele părți au reconfirmat importanța obiectivelor Rețelei în lupta anticorupție prin promovarea integrității, transparenței și eticii în spațiul public și au reiterat necesitatea avansării activității rețelei pentru îndeplinirea, la nivel internațional, a misiunii angajate. Agenția Națională de Integritate este membru fondator al Rețelei pentru Integritate și a deținut Președinția acestei platforme în perioada 2021-2023.

Pe perioada vizitei de studiu, Ibarra Cadena se va întâlni și cu inspectori de integritate din cadrul ANI, precum și cu reprezentanți ai Ministerului Justiției, ai Direcției Naționale Anticorupție și ai Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.