Acasă Politic Arme nedeclarate, descoperite ascunse într-un microbuz la Nădlac II

Arme nedeclarate, descoperite ascunse într-un microbuz la Nădlac II

DISTRIBUIȚI

169554– 26072023 – Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, la intrare în țară, într-un microbuz condus de un cetățean bulgar, nouă arme ascunse sub bancheta mijlocului de transport. Se fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Azi noapte, în jurul orei 23:50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, șofer al unui microbuz înmatriculat în Bulgaria.

În baza analizei de risc s-a efectuat controlul amănunţit al mijlocului de transport, ocazie cu care polițiștii de frontieră au descoperit, sub bancheta din spate a autoturismului, un sac de culoare neagră în care se aflau mai multe bunuri.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba de 4 arme tip pușcă și 5 pistoale, pe care șoferul autovehiculului nu le-a declarat și pentru care nu a putut prezenta documentele necesare care să îi permită deținerea și introducerea în țară a acestora.

Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi predate poliţiştilor din cadrul structurii Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.