Acasă Anchete Interne Captură impresionantă de ţigarete descoperite într-un camion în PTF Negru Vodă

Captură impresionantă de ţigarete descoperite într-un camion în PTF Negru Vodă

DISTRIBUIȚI

 169366 – 05072023  – Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu autoritățile de frontieră bulgare de la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, au descoperit în compartimentul pentru marfa al unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean român, 125.000 de pachete cu ţigarete, fără timbru fiscal, în valoare estimată de peste 600.000 de euro.

În data de 04.07.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control, pe sensul de intrare in România, un cetățean bulgar care conducea un ansamblu rutier, format din cap tractor cu semiremorcă, înmatriculat în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți cu fulgi de ovăz.

Cu ocazia verificărilor efectuate asupra mijlocului de transport, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascunse în partea din față a compartimentului marfă, în spatele produselor transportate, 250 de baxuri care conțineau 125.000 de pachete cu țigări, fără timbru fiscal, în valoare estimată de peste 600.000 de euro.

Ca urmare a celor constatate, cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.