Acasă Economie Oamenii de afaceri americani, încurajați să participe la Forumul de afaceri al...

Oamenii de afaceri americani, încurajați să participe la Forumul de afaceri al Inițiativei celor Trei Mări care va avea loc la București

DISTRIBUIȚI

 169571– 28072023 – Premierul Guvernului României, Marcel Ciolacu, a transmis reprezentanților oamenilor de afaceri americani, organizați în AMCham, că reformele și investițiile guvernamentale au ca scop, ca și mediul de afaceri, creșterea calității vieții oamenilor.

În aceeași măsură, guvernul este atent și la stabilitate și predictibilitate, transparență și asigurarea  condițiilor concurențiale de afaceri, care contribuie la dezvoltarea și modernizarea României, un obiectiv extern major fiind aderarea la OCDE.

 Premierul a salutat interesul companiilor americane pentru România și a indicat domeniile de interes pentru România  – energia, apărarea, securitatea cibernetică, digitalizarea, domeniul farmaceutic sau sectorul financiar-bancar. În acest context, prim-ministrul a încurajat reprezentanții companiilor americane să participe la Forumul de afaceri al Inițiativei celor Trei Mări, care va fi organizat în data de 7 septembrie, în marja Summit-ului Inițiativei celor Trei Mări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.