Acasă Social Administratie 19 spitale din București vor fi digitalizate

19 spitale din București vor fi digitalizate

DISTRIBUIȚI

 169612 – 02082022 – Consiliul General al Municipiului București a aprobat 9 proiecte de investiții în infrastructura digitală a spitalelor municipalității, cu finanțare prin PNRR.

Sunt avute în vedere achiziţii de componente hardware, modernizarea rețelelor de calculatoare, digitalizarea fluxurilor de documente, realizarea de baze de date sigure, platforme integrate pentru creșterea adresabilității.

Valoarea totală a proiectelor este de aproape 51 milioane de lei.

Spitalele care vor fi digitalizate sunt „Victor Babeş”, „Dr.Ion Cantacuzino”, Colentina,  Filantropia, Foişor, „Doctor Victor Gomoiu”, „Prof. Dr. Panait Sîrbu”, „Sfânta Maria” și Centrul de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri „Sf.Stelian”.

Cele 9 spitale pentru care au fost aprobate proiectele de hotărâre pentru digitalizare fac parte din cele 19 unităţi aflate în subordinea ASSMB.

Până acum, ASSMB a mai obținut finanțări prin PNRR pentru un proiect pentru componenta „Infrastructură spitalicească nouă” (în valoare de 51 milioane lei), 6 proiecte pentru componenta „Unități de asistență medicală ambulatorie” (în valoare de 24 milioane lei) și 5 proiecte pentru componenta „Reducerea riscului de infecții nosocomiale” (în valoare de 46 milioane lei).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.