Acasă Economie ANCOM prelungeste consultarile publice pentru actualizarea reglementarilor privind securitatea retelelor si serviciilor...

ANCOM prelungeste consultarile publice pentru actualizarea reglementarilor privind securitatea retelelor si serviciilor si a TNABF

DISTRIBUIȚI

  169740–18082023  – Procesele de consultare publica privind „Proiectul de decizie privind securitatea retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului” si „Proiectul de decizie privind aprobarea Tabelului national de atribuire a benzilor de frecvente radio” se vor extinde pana la data de 8 septembrie 2023, respectiv 15 septembrie 2023, ca urmare a solicitarii partilor interesate.

Autoritatea a lansat in consultare publica cele doua proiecte de decizie in data de 1 august 2023, respectiv in data de 3 august 2023. ANCOM extinde perioada de consultare publica pentru Proiectul de decizie privind securitatea retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului pana la data de 8 septembrie 2023, iar pentru Proiectul de decizie privind aprobarea Tabelului national de atribuire a benzilor de frecvente radio pana la data de 15 septembrie 2023.

Cele doua proiecte de decizie pot fi consultate aici. Persoanele interesate sunt invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pana la data de 08.09.2023, respectiv pana la data de 15.09.2023, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Noua nr. 2, sector 3, Bucuresti), prin intermediul Registraturii online sau prin intermediul directiilor regionale ale Autoritatii. Observatiile pot fi transmise si prin fax la numarul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.