Acasă Stiință DNSC: Selecţionata Europei a câştigat, pentru al doilea an la rând, Campionatul...

DNSC: Selecţionata Europei a câştigat, pentru al doilea an la rând, Campionatul Mondial de Securitate Cibernetică

DISTRIBUIȚI

 169658– 08082022  – Echipa Europei (#TeamEurope), din care a făcut parte şi românul Dragoș Albăstroiu, a câştigat cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică (International Cyber Security Challenge 2023), care a avut loc în San Diego, SUA, reușind să-și mențină titlul câștigat anul trecut.

”O veste minunată a venit de peste ocean în acest weekend. La San Diego (SUA), unde a avut loc cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Securitate Cibernetică (International Cyber Security Challenge 2023), #TeamEurope cu Dragoş Albăstroiu în echipă, a câştigat din nou trofeul mondial! Echipa selecţionată a Europei, care a avut în componenţă câte un membru din echipele naţionale care au participat la Campionatul European de Securitate Cibernetică – #ECSC2022, şi-a văzut abilităţile şi competenţele puse la încercare în cadrul unora dintre cele mai complexe puzzle-uri de securitate cibernetică”, a anunțat, pe pagina de Facebook, Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC).

 Team Europe a reuşit să obțină cu cel mai mare scor în provocarea Capture the Flag (CTF).

Pe locul secund s-a clasat Oceania, cu cel mai mare punctaj la secţiunea ”Atac & Apărare” (Attack&Defence), iar Asia a obţinut locul al treilea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.