Acasă Social Lucrări majore pe conducta Magistralei 3 Sud și într-unul dintre cele mai...

Lucrări majore pe conducta Magistralei 3 Sud și într-unul dintre cele mai importante cămine din rețeaua de termoficare a Capitalei. Apa caldă va fi oprită în sectoarele 1, 2 și 3

DISTRIBUIȚI

 169616 – 02082022 – Termoenergetica București anunță că simultan revizia anuală a CTE Sud au început și lucrări pe conducta Magistralei 3 Sud, cu diametrul de 1200 mm – în zona străzii Releului, cât și în căminul Releului, unul dintre cele mai importante noduri din sistemul de termoficare din Municipiul București. Astfel, până în data de 11 august 2023 va fi sistată furnizarea apei calde în Sectoarele 2 și 3, precum și în zonele Aviației, Floreasca, Calea Dorobanților din Sectorul 1.

Căminul Releului este unul dintre cele mai importante pentru că acolo sunt vanele de legătură între Magistrala 3 Sud și Magistrala Berceni, respectiv legăturile între conductele de alimentare între CTE Sud si CTE Progresu. În următoarele zile, vor fi refăcute toate armăturile și conductele din interiorul căminului. Este unul dintre cele mai mari cămine din rețeaua de termoficare a Capitalei, cu o suprafață de 180 de metri pătrați și în cazul său, expertiza a arătat că prezintă degradări importante ale structurii de rezistență cauzate în mare parte de lipsa investițiilor. Vor fi remediate zone extinse în care acoperirea cu beton a armăturii nu este asigurată și zone în care armătura longitudinală din grinzi este afectată de rugină, zone în care armătura transversală din grinzi este afectată de rugină.

Tot în această perioadă se vor executa lucrările de înlocuire a aproximativ 20 de metri de conductă cu diametrul de 1200mm și alți aproximativ 50 de metri de conductă cu diametrul de 1000 mm. De asemenea vor fi înlocuite și două vane cu diametrul de 1000 mm și alte vane de golire sau de aerisire.

Conducta Magistralei 3 Sud a fost pusă în funcțiune în anul 1968, această zonă de rețea având 55 de ani de funcționare. Termenul estimat pentru reluarea furnizării agentului termic este 11 august 2023.

Simultan cu intervalul în care CTE Sud va fi oprit pentru revizia anuală vor fi mai multe lucrări de reparații în zonele Colentina, Tineretului și Calea Călărașilor.

Clienții Termoenergetica au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.