Acasă Politic Să ne facem sanie vara

Să ne facem sanie vara

DISTRIBUIȚI

 169696–11082022 Preţurile la energie vor fi plafonate la iarnă, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut, dă asigurări premierul Marcel Ciolacu. Între timp, Ministerul Energiei trebuie să pregătească în cel mai scurt timp programul pentru sezonul rece şi să-l prezinte Guvernului.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut ministerelor de resort să se pregătească din timp pentru iarna care va urma și, mai ales, să se asigure că vor furniza energia populației tot la prețurile plafonate, așa cum sunt acum. În ședința de guvern a fost adoptat un act normativ care decontează unele plăți către furnizorii de energie, pentru ca sistemul să funcționeze în continuare bine.

”Premierul Marcel Ciolacu a cerut ministerelor să pregătească asigurarea energiei în sezonul rece pentru populație și pentru producția economică. De asemenea, astăzi a fost aprobată o ordonanță de urgență prin care se asigură decontarea unor plăți pentru furnizorii de energie, pentru ca sistemul să fie în continuare perfect funcțional, cu prețuri plafonate pentru cetățeni, cum este și în present”, a anunțat Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul ședinței de Guvern din 10 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.