Acasă Social Campania „Sănătate pe roate”

Campania „Sănătate pe roate”

DISTRIBUIȚI

 169976– 13092023  – Societatea de Transport București STB S.A. se alătură MPR Agency într-un parteneriat pentru promovarea sănătății fizice a călătorilor din mijloacele de transport în comun. Campania „Sănătate pe roate” propune o abordare educativă cu privire la importanța unei posturi corecte în timpul călătoriei și va fi implementată pe durata unei luni în cadrul a 530 de autobuze din flota STB din București. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor și are ca obiectiv principal să ofere călătorilor sfaturi utile pentru a menține o postură sănătoasă în mijloacele de transport în comun.

Într-o lume din ce în ce mai agitată, ne concentrăm adesea asupra aspectelor practice ale vieții noastre, precum deplasarea la serviciu sau la școală. Cu toate acestea, uităm adesea cât de important este să avem grijă de sănătatea noastră fizică în acest proces. Campania noastră desfășurată cu susținerea STB, urmărește să reamintească oamenilor că gesturile mici pot face diferențe mari în sănătate, mai ales în această perioadă în care oamenii revin din vacanță la școală sau la birouri. O postură corectă poate preveni multe probleme de sănătate, iar mijloacele de transport în comun sunt un loc excelent pentru a începe să practicăm acest obicei„, declară Andreea Cristea, CEO MPR Agency.

Campania „Sănătate pe roate” va include sfaturi educaționale în format video care vor rula în autobuzele din București. Aceste clipuri vor furniza călătorilor informații despre cum să își mențină o postură corectă în timpul călătoriilor, precum și sfaturi utile pentru a evita obiceiurile nesănătoase care pot afecta coloana vertebrală și sănătatea în general.

Suntem bucuroși să ne alăturăm acestei inițiative și arătăm că Societatea de Transport București este deschisă către astfel de proiecte civice. Transportul public local joacă un rol important în viața bucureștenilor și suntem dedicați să le oferim o experiență mai sănătoasă și mai confortabilă în timpul călătoriilor cu vehiculele STB S.A. Campania „Sănătate pe roate” este un pas important către îmbunătățirea sănătății fizice a călătorilor din mijloacele de transport în comun și reprezintă un exemplu de colaborare eficientă între sectorul public și cel privat pentru binele comunității„, a declarat Adrian Criț, Director General.

Prin educația și conștientizarea călătorilor cu privire la importanța posturii corecte, această inițiativă aduce beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea bucureștenilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.