Acasă Social Aparare Inaugurarea Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu ,,Sfântul Iosif cel Nou”...

Inaugurarea Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu ,,Sfântul Iosif cel Nou” al MApN din Arad

DISTRIBUIȚI
sursa foto: https://www.criticarad.ro

170304 – 24102023 – La Arad a fost inaugurat luni, 23 octombrie, Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu (CMDTA) ,,Sfântul Iosif cel Nou”, anunță MApN.

Clădirea Centrului Medical, în care a funcționat anterior Ambulatoriul de specialitate C.F. Arad, a fost preluată în 2018 de MApN de la Ministerul Transporturilor și a fost reabilitată, reparată, amenajată și dotată conform standardelor necesare acreditării și funcționării ca facilitate medicală de diagnostic și tratament ambulatoriu.

Noua structură medicală va asigura servicii medicale în specialitățile medicină internă, chirurgie generală, urologie, ortopedie-traumatologie, cardiologie, oftalmologie, ORL, medicina muncii, neurologie, psihiatrie, dermatovenerologie, stomatologie, obstetrică-ginecologie, pneumologie, asistență medicală primară, laborator de analize medicale, laborator de radiologie și imagistică medicală.

CMDTA Arad, care va funcționa în subordinea Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, este destinat acordării asistenței medicale în regim ambulatoriu pentru personalul activ, în rezervă și în retragere din cadrul structurilor sistemului național de apărare, veterani de război și din teatrele de operații și membrii familiilor acestora, precum si celorlalți asigurați din sistemul OPSNAJ, dar și persoanelor din afara acestor structuri, cetățeni ai municipiului Arad și nu numai.

La inaugurare au participat ministrul apărării naționale,  Angel Tîlvăr, locțiitorul șefului Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiță Vlad, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general-maior Ciprian Marin, șeful Direcției Medicale a MApN, general-maior medic conf. univ. dr. Dragoș Popescu și șefi ai unor structuri centrale ale MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.