Acasă Economie Florin Jianu a fost ales vicepreședinte al organizației europene de IMMuri, SMEunited

Florin Jianu a fost ales vicepreședinte al organizației europene de IMMuri, SMEunited

DISTRIBUIȚI

  170682 – 02122023 – La 1 decembrie, la Bruxelles, organizația care reprezintă 23 de milioane de IMM-uri la nivel european, partener social al instituțiilor europene, SMEUNITED, și-a ales conducerea pentru mandatul 2024-2026.

Florin Jianu, presedinte CNIPMMR, a fost ales in pozitia de vicepreședinte SMEunited, cea mai inalta functie detinuta de un roman la nivel european in cadrul organizatiilor partenerilor sociali.

De asemenea, Europa de est va fi reprezentată de președintele CNIPMMR, acesta fiind singurul ales din estul Europei.

Voi reprezenta la nivel european IMM-urile românești și ii asigur pe toți că mandatul meu va fi unul în care voi lupta pentru simplificare, pentru instrumente financiare dedicate IMM-urilor dar și pentru o legislație europeană inteligentă. România trebuie prin reprezentanții pe care ii trimite la Bruxelles să acționeze la un nivel profesional înalt și la un nivel care să ne reprezinte pe toți cu mândrie! Le mulțumesc colegilor pentru susținere, votul țărilor europene mă onorează. Voi reprezenta cu onoare România și pe românii mei!„ a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR.

SMEunited, a fost înființată în 1979 si este asociația IMM-urilor din Europa cu aproximativ 70 de organizații membre din peste 30 de țări europene. SMEunited este o organizație care acționează în numele întreprinderilor mici si mijlocii în cadrul Dialogului Social European și în discuțiile cu instituțiile UE. De asemenea, reprezintă federații naționale intersectoriale de artizanat și IMM-uri, organizații europene ale IMM-urilor și membri asociați si este vocea a celor 23 milioane de IMM-uri din Europa.

SMEunited este operativ în diverse activități sectoriale, acordând o legătură directă cu nevoile și interesele specifice ramurilor de afaceri. De asemenea, consolidează capacitatea cu organizațiile membre SMEunited și antreprenorii din întreaga Europă, astfel încât IMM-urile să beneficieze de oportunitățile oferite de Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.