Acasă Politic Campanie națională pentru conștientizarea victimizării în domeniul drogurilor, traficului de persoane și...

Campanie națională pentru conștientizarea victimizării în domeniul drogurilor, traficului de persoane și criminalității

DISTRIBUIȚI

170975 – 10012024 – Peste 400 de copii și tineri din București, aflați în grija serviciilor de protecție socială, au ascultat, în Aula Ministerului Culturii, poveștile de viață a trei tineri, foști consumatori de droguri, care au învins dependența de droguri în urma participării la programele de reabilitare.  Întâlnirea face parte din campania națională derulată de MAI și Ministerul Familiei pentru conștientizarea victimizării în domeniul drogurilor, traficului de persoane și criminalității, la care contribuie specialiști din ANA, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și Direcția Siguranță Școlară, ANITP și ANPDCA.

Dezbaterile și acțiunile publice sunt menite, pe de o parte, să încurajeze integrarea socială a copiilor și tinerilor care cresc în sistemul de protecție specială și, pe de altă parte, să atragă atenția asupra pericolelor la care sunt expuși, atât în viața reală, cât și în mediul online.

Campania de informare va continua cu întâlniri cu tinerii din sistemul de protecție special și, până la finalul lunii martie, vor avea loc în toate județele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.