Acasă Social Educatie Cod QR pentru diplomele de doctor

Cod QR pentru diplomele de doctor

DISTRIBUIȚI
Foto: facebook

 171024 – 16012024- Ministerul Educației a publicat în consultare publică un proiect de Hotărâre de Guvern privind conținut și formatul actelor de studii, precum și al suplimentului la diplomă.

Potrivit proiectului, se propune ca începând cu anul universitar 2023 – 2024 actele de studii care se eliberează absolvenților învățământului superior să fie însoțite de suplimentul la diplomă în format Europass.

Ministrul Ligia Deca, a anunțat că din acest an, în învățământul superior, diploma de doctor va conține un cod QR, care va permite validarea diplomelor direct în baza de date a Ministerului Educației.

În plus, din anul universitar 2024-2025, toate actele de studii care se eliberează absolvenților vor fi întocmite în limbile română și engleză și vor fi însoțite de suplimentul la diplomă doar în format Europass.

Această măsură va fi extinsă pentru toate actele de studii care se eliberează absolvenților învățământului superior, indiferent de anul înmatriculării, începând din anul universitar 2024-2025.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.