Acasă Economie Experții OCDE evaluează digitalizarea economiei românești

Experții OCDE evaluează digitalizarea economiei românești

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

171022 – 16012024 – Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării a deschis luni, 15 ianuarie, lucrările primei sesiuni de lucru a misiunii de evaluare a experților Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) în sfera economiei digitale, realizată în România în perioada 15-19 ianuarie 2024.

„Aderarea la OCDE este cel mai important proiect de țară al României. Misiunea de evaluare care începe astăzi este esențială: analiștii OCDE vor determina gradul de conformitate al economiei digitale naționale față de standardele organizației celor mai dezvoltate economii ale lumii. Aderarea României la OCDE reprezintă următorul salt societal pentru România, după aderarea țării noastre la NATO și Uniunea Europeană”, a declarat Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării.

Ministerul Cercetării este punctul de contact pentru capitolul Politica în domeniul Economiei Digitale al OCDE și coordonatorul activității României în acest domeniu, în colaborare cu 37 de instituții publice centrale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.