Acasă Social Educatie A început simularea examenului de Evaluare Națională

A început simularea examenului de Evaluare Națională

DISTRIBUIȚI

171198 – 05022024 – Astăzi, luni, 5 februarie, în cele peste 3.700 de centre de examen, au loc simulările pentru evaluarea națională a absolvenților clasei a VIII-a 2024.

Probele au început la ora 9:00.

Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8:30.

Timpul de lucru este de două ore din momentul încheierii distribuirii subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt distribuite sub forma unei broșuri tipărită față-verso. Dacă este cazul, elevii pot solicita pagini suplimentare.

La prima probă susținută, elevilor le-au fost distribuite, pe bază de semnătură de primire, codurile individuale care înlocuiesc numele și prenumele. Rezultatele vor fi comunicate anonimizat, dar elevii le pot afla pe baza codurilor individuale.

Sunt implicați aproximativ 24.000 de profesori asistenți, aproape 6.000 de profesori evaluatori la limba română și tot atâția la matematică, aproape 500 la limba maternă.

Rezultatele nu vor fi trecute în catalog (cu excepția cazurilor în care există cereri scrise depuse de cei interesați), dar vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la clasă, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.