Acasă Anchete Interne Au fost deblocate peste 5.000 de funcţii de execuție vacante din structurile...

Au fost deblocate peste 5.000 de funcţii de execuție vacante din structurile MAI

DISTRIBUIȚI
foto:gov.ro

171419 – 29022024 – Guvernul a aprobat deblocarea a 5.200 de funcţii vacante de execuţie din structurile MAI, pentru care vor fi organizate concursuri şi examene, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

 „Această decizie vine ca urmare a obiectivelor cu impact deosebit de important la nivel naţional precum: migraţia, mecanismul Schengen, foaia de parcurs a Uniunii Europene pentru lupta antidrog, combaterea criminalităţii transfrontaliere şi a crimei organizate”, a declarat Constantin, în conferinţa de presă care a precedat ședința Executivului.

Potrivit acestuia, prin memorandum, se deblochează şi posturi vacante din reţeaua sanitară a MAI.

„Este vorba despre posibilitatea de a fi ocupate prin concurs sau examen: 338 de posturi pentru personal medical vacante din spitalele din subordinea MAI. Această decizie vine, de asemenea, după ce în precedenta şedinţă de Guvern au fost deblocate alte peste 2.000 de posturi din spitalele din subordinea autorităţilor locale. De la începutul acestui an, circa 7.600 de posturi din întregul sistem medical au fost deblocate pentru a putea fi ocupate în cel mai scurt timp”, a precizat Mihai Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.