Acasă Economie A fost deschis traficul pe încă o porțiune din Autostrada de Centură...

A fost deschis traficul pe încă o porțiune din Autostrada de Centură A0 a Capitalei: Se poate circula între DN6, DN5 și DN4 pe partea de sud

DISTRIBUIȚI

 171845 – 15042024 – O nouă bucată din Autostrada de Centură A0 a Capitalei, tronsonul sudic, a fost dată în circulație luni de la ora 14.00. Este vorba de aproape 6 km noi, la care se adaugă alți circa 6,3 km finalizați în decembrie, dar nefolosibili până acum. Astfel, șoferii au o legătură neîntreruptă pe autostradă, pe partea de sud a Capitalei, între DN6, DN5 și DN4. Inaugurarea vine, totuși, cu o întârziere de aproape jumătate de an față de termenul inițial de finalizare – octombrie 2023.

Constructorul turc Alsim Alarko va da în circulație luni, 15 aprilie, de la ora 14.00, o bucată de aproape 6 km de autostradă, parte din A0 Sud Lotul 1 (16,93km).

La aceștia se vor adăuga și cei circa 6,3 km de pe A0 Lotul 2 care fuseseră gata încă din decembrie anul trecut, dar care nu au putut fi deschiși traficului pentru că nu aveau o continuare gata. Astfel, deschiderea circulației se va face pe un total de peste 12 kilometri din A0 Sud.

Practic de acum șoferii au o legătură neîntreruptă între trei mari drumuri naționale: DN6 (spre Alexandria), DN5 (spre Giurgiu) și DN4(spre Oltenița). Sursa:hotnews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.