Acasă Cultura/Media Ateliere de creație și educație muzeală dedicate Paștelui, la MNIR

Ateliere de creație și educație muzeală dedicate Paștelui, la MNIR

DISTRIBUIȚI

171785 – 09042024 – Muzeul Național de Istorie a României organizează în perioada 17 – 26 aprilie 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală cu tematică pascală.

Ghidați de desenatorii artistici și educatorii muzeali, participanții vor avea ocazia să realizeze din pastă de modelaj, pandantive având ca sursă de inspirație un obiect de patrimoniu deosebit din colecțiile muzeului – Engolpionul de la Dinogeția (secolul al XI-lea) – aflat în expoziția Tezaur Istoric.

 Atelierul se va desfășura în perioada 17 – 26 aprilie 2024, de miercuri până vineri, începând cu ora 11:00, la sediul muzeului din Calea Victoriei nr. 12.

Activitatea este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani și include un ghidaj special în Tezaurul Istoric.

Participarea se face pe bază de înscriere, cu cel puţin două zile înainte de data la care va avea loc atelierul, prin e-mail, la adresa educatiemuzealamnir@gmail.com. Pentru desfăşurarea în condiţii optime a activității, numărul de participanţi este cuprins între 2 (minimum) şi 24 (maximum).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.