Acasă Social Administratie Magazin caritabil

Magazin caritabil

DISTRIBUIȚI

171733 – 04042024 –  Primăria Capitalei și Asociația Eco Durabil deschid în data de 5 aprilie, în incinta Centrului Integrat de Economie Circulară (Calea Plevnei, nr 98, sector 1), magazinul caritabil ”O mână de ajutor”, dedicat sprijinirii directe a cauzelor sociale importante prin reinvestirea profiturilor în proiecte și inițiative sociale de educație, sănătate, reducere sărăciei și protejare mediului.

Din banii colectați din vânzarea produselor donate, Asociația Eco Durabil va  cumpăra produse educaționale pentru copiii defavorizați, dispozitive medicale pentru copiii cu nevoi speciale, va contribui la reabilitarea caselor persoanelor aflate în dificultate și va susține  implicări active în conservarea mediului înconjurător.

Centrul Integrat de Economie Circulară a fost deschis în 2021, ca proiect pilot în cadrul acordului de colaborare dintre Asociația Eco Durabil și D.G.A.S.M.B.

De la deschidere și până în prezent, în cadrul centrului au fost colectate peste 7.800 de tone de produse (îmbrăcăminte, mic mobilier, veselă, jucării, cărți, produse de igienă), distribuite unui număr de aproximativ 72.000 de persoane din Capitală și din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.