Acasă Social ANOFM organizează cea mai mare bursă a locurilor de muncă din țară

ANOFM organizează cea mai mare bursă a locurilor de muncă din țară

DISTRIBUIȚI

 172070 – 12052024  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 17 mai 2024.

Evenimentul se va desfăşura în 76 de locaţii la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

În județul Harghita evenimentul a fost organizat pe 10 mai 2024, iar în județul Timiș va fi organizat în data de 14 mai 2024, urmând ca în județul Hunedoara bursa sa aibă loc și în zilele de 15 și 16 mai 2024. De asemenea, în municipiul București acest eveniment se va desfășura în 16 mai 2024.

Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://t.ly/tiGa5 . Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor județene/Agenției Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- București, precum şi pe site-ul www.anofm.ro .

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Subliniem că participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.