Acasă Social „Străzi Deschise –  București, Promenadă Urbană ” continuă în weekend pe Calea...

„Străzi Deschise –  București, Promenadă Urbană ” continuă în weekend pe Calea Victoriei

DISTRIBUIȚI

172015 – 04052024 –  Proiectul „Străzi Deschise –  București, Promenadă Urbană” #4 continuă în weekendul 4 – 5 mai, când bucureștenii și turiștii pot profita de plimbări relaxante pe una dintre cele mai cunoscute artere din București – Calea Victoriei, între orele 10:00 – 22:00.

Astfel, în weekendul de Paște, Calea Victoriei va fi animată de pietonii dornici să redescopere frumusețea și diversitatea arhitecturală a orașului în care trăiesc și să exploreze zone istorice din centrul Capitalei.

Cea de-a patra ediţie a celui mai complex proiect outdoor din România care transformă cele mai aglomerate zone ale Capitalei din centru şi din sectoare în trasee pietonale de weekend, „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”, se desfăşoară în perioada aprilie-octombrie 2023 şi oferă locuitorilor oraşului alternative de petrecere a timpului liber în spaţiul public, devenit pietonal și animat prin diverse momente artistice și activități de recreere.

Restricții rutiere

Calea Victoriei | În weekendul 4-5 mai 2024, pe durata restricțiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum Bulevardul Dacia, strada Știrbei Vodă, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societății de Transport București va fi deviat, fără afectarea călătorilor.
În weekendurile în care se desfășoară evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopții până dimineața (sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00.
Pentru siguranța participanților la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete.

Proiectul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” este organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București – în calitate de operatori zonali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.