Acasă Politic Copiii, agenți electorali

Copiii, agenți electorali

DISTRIBUIȚI
Facebook Natalia Intotero

172296 – 03062024 – Ministrul Familiei, Natalia Intotero, anunță că i-au fost semnalate mai multe cazuri în care copiii sunt folosiți ca agenți electorali. 

În weekend am sărbătorit Ziua Internațională a Copilului și Ziua Națională pentru Adopție, ocazii cu care toți politicienii au transmis mesaje cu privire la grija pentru copii. 

Astăzi începe ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile locale și europarlamentare și, în tot acest context, fac un apel la decență față de copii către toți candidații, de la toate partidele. 

Am avut în ultima perioadă mai multe reclamații cu privire la folosirea unor copii și tineri în clipurile electorale. Este un lucru imoral în primul rând și sper că acele cazuri care mi-au fost semnalate reprezintă excepții și nu o regulă. Cu siguranță autoritățile competente se vor pronunța în cazurile respective. 

Copiii reprezintă viitorul și e important să ne gândim la ce putem face pentru a le asigura condiții bune de creștere și  dezvoltare. Ei nu trebuie folosiți în mod mârșav pentru a atrage voturi, ci trebuie să fie un argument important al programelor și proiectelor pe care fiecare om politic dorește să le implementeze pentru binele lor”, transmite ministrul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.