Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Revoluţionarii au primit promisiuni la sediul PSD

Bucureşti: Revoluţionarii au primit promisiuni la sediul PSD

DISTRIBUIȚI

126919 – 17032014 – Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a venit, luni, la sediul central al partidului, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia revolutionarilor, in conditiile in care cateva zeci protestatari revolutionari se stransesera in fata cladirii pentru a-si revendica drepturile.

„Am discutat cu premierul. A spus ca se rezolva, conform principiilor din lege. Legea a fost intrerupta de Boc si trebuie restabilit, dar pe baze pertinente”, a precizat Iliescu, el evitand sa faca alte comentarii, potrivit Ziare.com.

Cateva zeci de revolutionari au protestat, luni, in fata sediului central al PSD, solicitand sa discute cu premierul Victor Ponta si sa li se respecte drepturile avute in baza statutului de revolutionari.

Revolutionarii au protestat pasnic in fata sediului PSD, in timp ce social-democratii erau reuniti in sedinta saptamanala a conducerii partidului, la care a participat si premierul Victor Ponta. O delegatie formata din cinci revolutionari a intrat in sediul PSD, unde a purtat o discutie cu conducerea partidului.

La iesirea de la discutiile cu conducerea PSD, revolutionarul Dumitru Dinca, unul dintre liderii protestatarilor, a precizat ca revendicarile privesc respectarea drepturilor celor care au iesit in strada in 1989.

El a facut referire la o ordonanta de urgenta care a fost emisa de Guvernul Ponta si care aduce atingere drepturilor revolutionarilor, solicitand modificarea acesteia si amenintand cu proteste ample. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.