Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Senatorul Christian Gigi Chiru: Prezenţa trupelor americane în Dobrogea este garant...

București: Senatorul Christian Gigi Chiru: Prezenţa trupelor americane în Dobrogea este garant pentru pace în România!

DISTRIBUIȚI

 137632  – 17062015  – Senatorul Christian Gigi Chiru a susţinut în Parlament o declaraţie politică în care subliniază faptul că prezenţa armatei americane în Dobrogea şi în alte baze din România este un semn al importanţei ţării noastre pentru păstrarea păcii în regiune.

Ca ţară membră NATO, România are un rol important, iar implicarea Statelor Unite ale Americii dovedeşte acest fapt. Din păcate, există voci contra, ale unor oameni care nu înţeleg de ce bazele americane din România sunt importante. Mai mult decât atât, sunt mulţi care nu înţeleg că prezenţa militarilor SUA în ţara noastră nu exclude o bună colaborare cu statele vecine. Astăzi, România este, mai mult ca oricând, o ţară sigură, iar liniştea câştigată va trebui păstrată prin promovarea păcii şi a rezolvării paşnice a conflictelor din zonă”, a spus senatorul Chiru în faţa colegilor săi parlamentari.

Acesta a mai adăugat că prezenţa trupelor americane în Dobrogea ne dă posibilitatea unui dialog echilibrat şi a siguranţei anilor ce vor urma. Nu înseamnă militarizarea ţării noastre sau ocuparea ei, ci înseamnă garantarea păcii şi a stabilităţii în regiune.

Rolul nostru, ca politicieni, ca parlamentari, este promovare idee de pace, de colaborare şi susţinerea ideii de rezolvarea paşnică a conflictelor. România nu a dus vreodată lupte de cucerire, noi am luptat mereu pentru pace în ţara noastră. Iar acum trebuie să promovăm pacea nu prin războaie, ci printr-o politică echilibrată, a păcii. Menirea noastră este să promovăm pacea ca o valoare de bază pentru generaţiile viitoare. Rolul nostru este să le oferim copiilor noştri o Românie liberă, lipsită de conflicte, într-o zonă în care să domnească liniştea şi colaborarea inter-statală”, a mai susţinut senatorul constănţean Christian Gigi Chiru în declaraţia politică „Prezenţa trupelor americane în Dobrogea, garant pentru pace în România”.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.