Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Copos cere statului jumătate de milion de euro

Bucureşti: Copos cere statului jumătate de milion de euro

DISTRIBUIȚI

138807 – 31072015 –  Fostul patron al Rapidului, George Copos, nu renunta la ideea ca a platit mai mult decat ar fi fost cazul, dupa ce a fost gasit vinovat si condamnat in Dosarul Transferurilor, potrivit Pro Tv.

La 3 luni de cand a iesit din inchisoare, omul de afaceri inca mai incearca sa convinga instantele ca statul i-a luat mult mai multi bani decat ar fi trebuit si acum ii vrea inapoi. “Este vorba despre pura matematica”, sustine Copos, care si-a trimis doar avocatii la Curtea de Apel Bucuresti.

Aparatorii omului de afaceri au o misiune foarte clara: sa ii convinga pe magistrati ca, odata cu condamnarea lui Copos la 3 ani si 8 luni de inchisoare, instantele de judecata ar fi gresit calculul prejudiciului. Statul i-ar fi luat astfel cu jumatate de milion de euro mai mult decat s-ar fi cuvenit, in urma unui calcul matematic eronat, in care nu s-au respectat toate regulile. Avocatii au sesizat inclusiv Curtea Constitutionala a Romaniei in cadrul demersurilor lor.

In ipoteza in care acestea au suuces, George Copos ar trebui sa primeasca inapoi de la stat jumatate de milion de euro pe care o revendica. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.