Acasă Economie Bucureşti: Korodi către Oprea: Cam târziu!

Bucureşti: Korodi către Oprea: Cam târziu!

DISTRIBUIȚI

138942 – 06082015 – Deputatul UDMR Korodi Attila a declarat joi că UNPR ar putea participa la dezbaterile iniţiate de PNL pe tema Codului fiscal, nemaifiind necesar un alt dialog între partidele parlamentare.

          „Dialogul politic este benefic, mai ales că va fi o reexaminare. Dar, cumva, deja, dialogul dintre partidele politice s-a cam conturat prin invitaţia PNL-ului, la care s-a raliat şi UDMR şi PSD. Eu cred că UNPR nu trebuie să facă altceva decât să vină la acea discuţie între partide, care trebuie cumva să vină înainte de discuţiile instituţionale din Parlament. Mare lucru nu are ce să se schimbe pe Codul Fiscal, din punctul meu de vedere, Dar, totuşi, pentru a avea o încredere a populaţiei faţă de acest Cod Fiscal sunt necesare date de la Guvern”, a declarat Korodi Attila, potrivit Hotnews.ro.

          În legătură cu reducerea etapizată a TVA, la care a făcut referire preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, deputatul Korodi Attila a precizat că această decizie trebuie luată de Parlament, în funcţie de datele furnizate de Guvern.

          „Noi trebuie să vorbim de alternative şi preşedintele UDMR despre asta a vorbit, de alternative şi să decidem între alternative depinde de ce date furnizează Guvernul. În principiu, Codul Fiscal votat acum este coerent, este bun, dar dacă Guvernul şi PSD-ul – mai exact e vorba de preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care spunea că şi PSD mai doreşte să revadă din nou datele problemei – poate să existe şi o altă alternativă de etapizare. Dar, în principiu, este clar, avem nevoie de scăderea impozitelor şi de relaxare fiscală. Decizia din vară, după părerea mea, era corectă, la momentul respectiv, şi, la ora actuală, nu cred că s-a schimbat atât de mult, aşa că Guvernul trebuie să ne spună dacă este fezabil sau nu şi de acolo să decidă Parlamentul”, a declarat Korodi Attila.

          Liderul UNPR Gabriel Oprea a lansat joi, intr-o conferinta de presa, o invitatie la consultari pe tema codului fiscal catre toate partidele parlamentare, pentru a „se ajunge la un punct comun”. Invitatia vicepremierul vine la cateva  zile dupa cea lansata de liberail, care au propus si data de 17 august pentru aceste consultari, afirmand insa ca sunt deschisi la orice alta zi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.