Acasă Externe Conferința femeilor francofone

Conferința femeilor francofone

DISTRIBUIȚI

 148270 – 24102017 – 

Va fi lansată Rețeaua francofonă a femeilor de afaceri

În zilele de 1 și 2 noiembrie 2017, România va organiza, în cooperare cu Organizația Internațională a Francofoniei, Conferinţa femeilor francofone, sub înaltul patronaj al Preşedintelui României, Klaus Iohannis, şi în prezenţa Secretarului General al Francofoniei,  Michaëlle Jean.

Conferința va aborda tematica Participării femeilor la viaţa economică – inovaţie, antreprenoriat şi dezvoltare și va reuni în jur de 450 de reprezentanți guvernamentali, ai societății civile și ai mediului de afaceri, pentru a evidenția contribuțiile femeilor la dezvoltarea economică.

Evenimentul va cuprinde atât sesiuni plenare, cât și ateliere și întâlniri, axate pe următoarele repere tematice: Drepturile femeii și accesul la piața forței de muncă, Inovația și spiritul antreprenorial al femeilor și Leadershipul femeilor în guvernanța economică. Va fi celebrată, totodată, excelența femeilor în cinematografie și modă.

Obiectivul major al conferinței este de a reuni părțile interesate și actorii care promovează egalitatea de gen, precum și de a mobiliza guvernele statelor membre ale OIF pentru a elimina obstacolele persistente în calea drepturilor și împuternicirii economice a femeilor.

Cu acest prilej va fi lansată Rețeaua francofonă a femeilor de afaceri, cu scopul de a facilita cooperarea între mediile de afaceri din țările francofone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.