Acasă Economie Tarom, cinci directori într-un an

Tarom, cinci directori într-un an

DISTRIBUIȚI
foto: Banat Car

148707 – 21112017  – Un fost director în cadrul reţelei de dealeri BMW Automobile Bavaria, Werner Wolff, a fost numit luni director general al companiei de stat Tarom, al cincilea şef al companiei din acest an, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de News.ro.

Tarom a anunţat recent demisia Ilenei Daniela Dragne, al patrulea şef al companiei din acest an, din funcţia de director general interimar.

Wolff a ocupat, din 2012 până în prezent, funcţia de director general al Banat Group, dealer în cadrul reţelei Automobile Bavaria.

Tarom estimează că va înregistra în acest an pierderi în valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pus în dezbatare de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Aceste pierderi sunt de cinci ori mai mari faţă de bugetul iniţial aprobat în luna septembrie în Guvern, care indica un rezultat negativ de 41,2 milioane lei, pentru acest an.

Anul trecut, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane lei (11,1 milioane euro), pe fondul scăderii veniturilor şi al valorii activelor imobilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.