Acasă Politic Ziua moțiunilor

Ziua moțiunilor

DISTRIBUIȚI

146818 – 26062018 –  În ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului de luni, 25 iunie, a fost prezentată moțiunea de cenzură “Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională”. Moțiunea a fost inițiată de 152 de deputați ai PNL, USR și PMP, iar dezbaterea și votul acesteia vor avea loc miercuri, 27 iunie, cu începere de la ora 14.00.

Într-o ședință separată a Camerei Deputaților, din aceeași zi, s-a dezbătut moțiunea simplă ”Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti-Autostrăzi”. Textul acesteia a fost semnat de 50 de deputați aparținând Grupurilor parlamentare ale USR, PNL și PMP.

La dezbaterea moțiunii au participat Alexandru Răzvan Cuc și Iulian Iancu (Grupul parlamentar al PSD), Lucian Nicolae Bode și Marius Bodea (Grupul parlamentar al PNL), Cătălin Drulă și Iulian Bulai (Grupul parlamentar al USR), Varujan Vosganian (Grupul parlamentar al ALDE), Petru Movilă (Grupul parlamentar al PMP) și Bendek Zakarias (Grupul parlamentar al UDMR).

Punctul de vedere al Executivului a fost susținut de ministrul Transporturilor, Lucian Șova. Votul asupra moțiunii simple va fi exprimat în sesiunea de vot final de miercuri, 27 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.